Frumusețea României poate fi văzută acum îndeaproape chiar în online și să nu vă mai spun că direct pe Instagram. Cu siguranță ați văzut și voi o mulțime de conturi de Instagram a căror utilizatori promovează România prin fotografii, cele mai multe de înaltă calitate, care te fac să te îndrăgostești de patria ta.

Râuri curgătoare, cascade, clădiri impresionante cu o arhitectură spectaculoasă, păduri fermecătoare, locații cu specific tradițional românesc, peșteri, orașe pline de istorie și multe alte „nebunii” fac din România o țară valoroasă plină de cultură și naturalețe.

Toate aceste valori ale României pot fi văzute virtual și pe Instagram, acolo unde mulți fotografi amatori își publică constant creațiile pentru ca ceilalți utilizatori să descopere frumusețea țării în care locuiesc.

Mai jos vă voi prezenta o listă cu conturile instagrammerilor care pe mine m-au impresionat odată cu conținutul pe care îl publică și prin modul în care fac ca acest proces de promovare a României să fie un plus pentru fiecare dintre noi.

  1. larisa_birta

Am început cu o tânără fotografă amatoare care prin conținutul publicat nu doar că încearcă, ci reușește să promoveze valorile orașului Oradea. M-a cucerit odată ce am intrat pe contul ei și am văzut acele fotografii pline de culoare și artistice făcute din pasiune pentru comunitatea ei.

  1. raduc_

Un cont spectaculos prin care omul din spatele său promovează printr-un mod spectaculos, frumusețea unor colțuri deosebite din țară.

  1. cristinaitul.13

Când vine vorba de naturalețe, prospețime și eleganță, cu siguranță Cristina este cea care le oferă pe toate acestea.

  1. dumitruraulv

Nu aș avea cum să îl uit pe Raul care prin fotografiile sale aduce ceva nou și deosebit de fiecare dată urmăritorilor săi.

View this post on Instagram

No words needed!

A post shared by RAUL | Photographer | Travel (@dumitruraulv) on

  1. ana.partene

Un cont deosebit pe care l-am descoperit abia în timp ce scriam acest articol. Fotografii pline de viață și culoare și multă, multă eleganță.

View this post on Instagram

☂️☂️☂️

A post shared by Ana Partene (@ana.partene) on

  1. danmihaibalanescu

Într-un singur cuvânt: „București” pentru că asta promovează Dan în cele mai multe fotografii. Dincolo de dezavantajele pe care le au unii bucureșteni, fotograful din spatele acestui cont promovează frumusețea capitalei noastre.

  1. samuel.lunca

Dealuri, păduri, râuri, poduri și o mulțime de alte comori ale țării surprinse de un fotograf pasionat de frumusețe.

  1. carmen.2b

O expoziție de fotografii fantastice, un cont de nedescris în cuvinte. Pur și simplu excepțional.

  1. stefan.hogea

Nu știu dacă ar mai trebui o descriere pentru asta, dar pot spune doar atât: Natura încă mai ne oferă o gama largă de comori încă nedescoperite.

  1. alexandru_caraciuc

Îmi plac fotografiile realizate „de sus” iar acest cont va deveni unul dintre preferatele mele. Minunat.

Aceasta este doar o scurtă listă cu oameni frumoși care promovează România în online. Dând click pe numele lor, veți fi automat redirecționați pe contul de Instagram al fiecăruia.

O zi frumoasă tuturor!

Foto reprezentativă: România Pozitivă

10 Instagrammeri care promovează țara noastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *