Suntem într-o continuă dezvoltare și modernizare iar tehnologia este într-un punct maxim de avansare, telefonul mobil fiind unul dintre gadgeturile de care ne folosim în viața de zi cu zi pentru a socializa, a partaja documente, pentru a urmări clipuri educaționale sau pur și simplu pentru „a pierde timpul”.

Am pregătit mai jos o listă cu 5 aplicații pe care le poți descărca pe telefonul mobil (Android/IOS) pentru a-ți rezolva mai ușor unele task-uri (ca să nu zic probleme) pe care le ai de îndeplinit sau pentru a te distra și a te simți bine.

  1. Files (de la Google)

O aplicație ușor de folosit, pentru sistemul de operare Android, Files poate fi folosită cu ușurință pentru curățarea memoriei telefonului și a fișierelor pe care nu le folosești, dar care îți încetinește viteza telefonului.

  1. DiskDigger

Sigur ți s-a întâmplat să ștergi o fotografie din galeria telefonului, iar mai apoi să realizezi că ai nevoie de respectiva fotografie. DiskDigger vine în ajutorul tău și te ajută să îți recuperezi fotografiile șterse din dispozitivul tău.

  1. YouTube Vanced

Printre toate abonamentele și cheltuielile pe care le ai lunar poate nu ești dispus să mai încadrezi și un abonament pentru varianta premium a versiunii de YouTube, tocmai de aceea aceasta este soluția: YouTube Vanced. Aici ai disponibile toate facilitățile pe care ți le oferă și YouTube Premium.

  1. TV Time

Cu toate că o mulțime de internauți migrează spre IMDB’s, eu continui să cred că TV Time este mult mai ușor de folosit. Ce face această aplicație? Îți oferă șansa de a afla informații despre filmele/serialele preferate cât și listarea celor pe care le-ai urmărit.

  1. Forest

Dacă dorești să fii mai productiv, dar telefonul îți face mereu cu ochiul, atunci Forest cred că este alegerea potrivită. Te las pe tine să o descoperi, deoarece atmosfera va fi una uimitoare.

Aceasta a fost seria de aplicații pe care am dorit să ți le prezint astăzi. Aștept părerea ta despre acestea cât și enumerarea altor aplicații care ție îți sunt folositoare.

Foto: Blog CatMobile

5 aplicații interesante pe care să le folosești pe telefonul mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *