Nu știu dacă ar trebui să fie ceva cât mai profesional, dar atât timp cât presa ne induce de foarte multe ori în eroare, cred că nu mai putem vorbi de profesionalism, ci de nevoia de a face o schimbare în tot. De aceea vin cu soluția: jurnalism onest chiar și pe un blog personal.

Numele meu este Thomas Agud, am vârsta de 18 ani și sunt un tânăr la fel ca tine și la fel ca voi toți. Îmi place ca atunci când sunt întrebat pasiunile mele, să spun că scrisul mă reprezintă cel mai mult, iar când vine vorba de redactare, mă simt atât de bine încât am impresia că sunt cel mai bun redactor. Scriu articole pentru diferite domenii de activitate, sunt redactor-colaborator la Ziarul Profit și am în spatele meu doi ani de activitate în online.

Știu că pe piața muncii se caută oameni cu experiență, devotament și pregătiți pentru noi provocări, iar aici voi adăuga o paranteză în care voi spune că eu indiferent de anii de activitate pe care îi am, mă consider un învățăcel.

Locuiesc în apropierea orașului Oradea, un oraș-mister în România cu o arhitectură spectaculoasă, o cultură vastă și o diversitate de locuri care ne așteaptă pe fiecare să le descoperim. Recomandarea mea este să veniți la Oradea și să vă bucurați de atmosfera de aici. Veți fi surprinși de ceea ce vă oferă acest oraș mirific.

Acest site va fi împărțit în două părți și anume: știri, unde voi publica știri redactate special pentru voi și nu pentru un câștig sau un profit stabilit și blog, unde voi publica articole motivaționale și diferite chestii interesante.

Rugămintea mea este să mă susțineți, deoarece tot ceea ce fac e pentru voi, iar aici investesc (în bani) cel mai mult. Prin vizionarea articolelor, comentarii la articole, distribuiri pe Social Media, păreri și opinii, vă veți arăta interesul față de munca pe care o depun.

Acestea fiind spuse, să trecem la treabă, zic.