Am o vechime de mai bine de doi ani în ceea ce privește scrierea pe blog, deci aș putea spune că fac parte din familia bloggerilor de mai mult timp. Odată ce am prins gustul WordPress-ului, mi-am dorit să fac tot mai mult. Am început să scriu din ce în ce tot mai bine și am ales să colaborez cu o redacție de ziare. Am scris câteva articole pentru ei și încă sunt colaborator la redacția respectivă, dar tot nu sunt mulțumit de ceea ce mi se oferă. Motiv pentru care am ales să îmi deschid chiar eu propriul blog și să încep să scriu liber pentru mine, pentru tine și pentru toți cei care mă veți citi.

Cu siguranță nu voi trăi din acest site, dar imaginea mea în online o să mi-o îmbunătățesc odată cu acest site și totodată voi încerca să aduc de fiecare dată ceva nou și de interes public.

Jurnalismul pentru mine nu înseamnă doar țintirea unui subiect care să fie vedeta internetului mai bine de două luni, nu înseamnă nici doar știri cu impact emoțional și nici limitarea la ceea ce e viral, ci pentru mine jurnalismul înseamnă curaj, drepturi, apărare, mândrie și luptă.

Vă recomand să rămâneți aproape de mine, deoarece împreună vom putea crea o comunitate de oameni curajoși și dornici să cunoască doar adevărul.