Te plictisești acasă? Ai terminat de învățat și nu ai idee ce să faci? Tocmai ce ai ajuns de la muncă și încă mai ai energie pentru a da startul unui nou serial? Vrei să urmărești un serial pe Netflix, dar nu știi ce să alegi? În acest articol îți voi prezenta câteva seriale pe care poți să le urmărești pe Netflix atunci când te plictisești și nu știi ce să faci.

Summertime

„Summertime” cu siguranță este serialul meu de dragoste preferat, poate datorită personajelor Summer și Ale de care m-am atașat încă din primul episod, poate datorită acțiunii sau poate pur și simplu pentru că ma emoționat și mi-a oferit încredere în mine. Nu am cuvinte să îl descriu, deoarece chiar cred că merită ca și voi să îl urmăriți și să trăiți fiecare moment odată cu personajele.

Nota: 5/5

The 100

În urma unei catastrofe care a omorât o mare parte dintre locuitorii planetei, un grup de supraviețuitori și-a găsit refugiul pe o navă în spațiu.

Cum resursele erau foarte limitate și închisoarea navei ajunsese deja la limita maximă, aceștia au trimis deținuții pe pământ pentru a vedea dacă vor supraviețui sau nu. Cum și era de așteptat, atmosfera planetei se stabilizase iar cei care ajunseră pe pământ au început să dezvolte arme și adăposturi.

Toate celelalte detalii precum dacă mai sunt și alți supraviețuitori sau dacă cei din spațiu vor mai veni și ei, le veți afla urmărind primele episoade ale serialului.

Nota: 5/5

Dark

Nu aș putea să fac o prezentare pentru acest serial, dar pot spune că este o producție germană cu o acțiune plină de mister și sufocant de dureroasă, aș zice. Primul episod începe cu o gașcă de tineri care se aventurează într-o pădure în căutarea unor droguri lăsate în urmă de dealerul lor, acum dispărut. Intriga e dată de dispariția misterioasă a lui Mikkel, mezinul găștii, într-o peșteră, exact la 33 de ani de la o altă dispariție.

Serialul merită văzut, deoarece acțiunea este mult mai complexă și atrăgătoare decât partea pe care ți-am prezentat-o eu.

Nota: 4,5/5

Acestea au fost cele trei seriale pe care am dorit să ți le prezint în acest articol. Îți mulțumesc că ai rămas până la final. Îți doresc vizionare plăcută!

Foto: dw.com

Nu știi ce seriale să mai urmărești pe Netflix? Iată recomandările mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *