În perioada 2 noiembrie respectiv 22 noiembrie, orădenii pot vota unul dintre cele 6 proiecte de amenajare a Piațetei Independenței, proiecte care au fost publicate pe pagina primăriei municipiului orașului Oradea.

Vineri, 30 octombrie, primarul municipiului Oradea, Florin Birta, a susținut o declarație de presă cu privire la amenajarea piațetei de deasupra parcării subterane din strada Independenței.

„Așa cum se știe, la finalul lunii iulie, o comisie internațională formată din arhitecți și urbaniști a ales șase dintre proiectele cele mai bune pentru realizarea acestei piațete, într-o anumită ordine. La acea vreme, au existat anumite reacții în presa locală, cât și în mediul online, dar gusturile cu siguranță nu pot fi discutate. De aceea am luat decizia ca în perioada 2-22 noiembrie să lansăm un sondaj online, pentru a consulta orădenii cu privire la cele șase proiecte de amenajare a piațetei Independenței. Votul se va desfășura pe site-ul www.oradea.ro și va fi un vot sigur, pentru că se va putea vota doar pe bază de CNP, număr de telefon sau adresă de email și vor putea vota doar locuitorii orașului Oradea”, a precizat primarul Florin Birta.

Totodată, primarul a mai adăugat faptul că este important ca pentru această zonă, în punctul zero al orașului, să afle părerea orădenilor cu privire la modul în care să fie restaurată locația precizată.

Prin sondajul creat sunt invitați toți orădenii să voteze unul dintre cele șase proiecte scoase spre licitație, iar proiectul care va avea cele mai multe voturi va fi aprobat pentru ca lucrările să poată începe.

Site-ul pe care se face votarea este vot.oradea.ro iar condiția de vot este să aveți domiciliul în municipiul Oradea.

Sursa/foto: Primăria Oradea

Proiectele scoase spre votare de către Primăria Oradea. Dacă ești orădean și tu trebuie să votezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *